Magyar Nőorvosok Lapja

82. évfolyam 4. szám
Válasszon lapszámot!
Szerzői útmutató
Rovatok: Események

MNT VII. Szakmai Továbbképző Tanfolyama

2019. május 17-18-án tartja a Magyar Nőorvos Társaság a VII. Továbbképző Tanfolyamát. Helyszín: Siófok, Hotel Azúr. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, kellemes és hasznos időtöltést kívánva a résztvevőknek.
Kedves Kolléganők és Kollégák!Az elmúlt években szervezett rendezvények sikerére alapozva a Magyar Nőorvos Társaság 2019. május 17-18-án megtartja VII. Továbbképző Tanfolyamát, mely az MNT Kongresszusok közötti években kerül immár hagyományosan megrendezésre.

A témaköröket a szakma vezető szaktekintélyei foglalják össze, a Tanfolyam kreditpontos (50 kredit pont). A visszajelzések alapján az elmúlt évekhez hasonlóan sok résztvevőre számíthatunk, reményeink szerint ezúttal is magas színvonalú, érdekes tudományos programot tudunk nyújtani.

Az évenkénti találkozással a szakmai továbbképzésen túl, jó lehetőség adódik a szülészet-nőgyógyászat aktuális kérdéseinek megbeszélésére, a kollégákkal történő találkozásra. A Szervező Bizottság bízik abban, hogy a tavaszi Balaton-part ismét tökéletes helyszínt biztosít a tanfolyam megrendezéséhez.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, kellemes és hasznos időtöltést kívánva a résztvevőknek.
  

Prof. Dr. Bódis József
az MNT elnöke
Prof. Dr. Ács Nándor
a Szervező Bizottság vezetője

 

A rendezvény hivatalos weboldala:

https://mnt2019.congressline.hu/

 

 

 

Cikk értékelése Eddig 2 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások