Magyar Nőorvosok Lapja

85. évfolyam 4. szám
Válasszon lapszámot!
Szerzői útmutató Szerkesztőbizottság

Tagság

 

Tagsággal kapcsolatos információk


A Magyar Nőorvos Társaság éves tagsági díja: 6000 Ft - Nyugdíjasoknak és rezidenseknek: 3000 Ft.

Ezt minden évben a kiküldött csekken kérjük befizetni, vagy a MNT számlaszámára közvetlenül:

A Társaság számlaszáma: 11709002-20002987
Bank: OTP Bank Rt., Dél-pesti régió, 1095 Budapest, Tinódi u. 9-11.

A Magyar Nőorvos Társaság valamennyi tagjának biztosított felhasználó nevet/jelszót a www.mnt.olo.hu rendszer használatához! Kérjük tehát tagjainkat, ne regisztráljanak újból a rendszerbe, írjanak az alábbi címre, hogy megkaphassák a bejelentkezéshez szükséges adataikat: email cím ide.

Tipp: Az oldalhoz különböző linkek, dokumentumok tartoz(hat)nak, melyeket a "kapcsolódó dokumentumok/linkek" feliratra kattintva érhet el. A felirat mögött zárójelben megjelenő szám a kapcsolódó anyagok számát jelöli.
 
 

A Magyar Nőorvos Társaság soraiba történő jelentkezés módjai:
 

  1. On-line jelentkezéshez kattintson ide vagy a jobb oldalon található "Tagfelvételi kérelem"
    feliratra kattintva.
  2. Felvételi kérelmét hagyományos úton, írásban is közölheti, a Társaság címérelevélben, vagy faxon elküldött, kitöltött formanyomtatvány segítségével. A kapcsolódó dokumentumok között talál letölthető nyomtatványt a jelentkezéshez.

Felhívjuk a Társaság soraiba újonnan jelentkezők figyelmét, hogy a tagfelvételi kérelem elküldése nem jár automatikus tagsági viszonnyal!

A beérkező kérelmekről a Társaság vezetősége dönt, majd értesíti a jelentkezőt a felvételről, vagy a tagfelvételi kérelem elutasításáról. Az elbírálás hosszabb időt is igénybe vehet, ezzel kapcsolatban szíves megértését és türelmét kérjük.

Az alábbi dokumentumok között talál letölthető nyomtatványt a jelentkezéshez.